Sixpack challenge #1

Sixpack challenge #1.

Ik was de laatste dagen en afgelopen weken veel bezig met gezond leven eten en bewegen. Het gaat goed met mijn lichaam en geest op dit moment. Een goede boost!

Zo gezond mogelijk. Maar toch, de weg er naar toe is niet even makkelijk om veel spieren te kweken en de halve billen van JLO te creĆ«ren. Al zal dat nooit echt lukken, ik blijf hoopvol. šŸ˜‰ Het is niet moeilijk omĀ 2 weken erg gezond en verstandig te eten het vol te houden,Ā maar hoe doe je dat voor je hele leven? Hoe hou je dat vol?

Ik had de bikini Sixpack challengeĀ 1, Bikini sixpack challenge week 2, bikini sixpack challenge week 3, bikini sixpack challenge week 4,en bikini sixpack challenge week 5Ā gehad. Eigenlijk, deze sixpack challenge#1 is een verlengstuk hiervan. Maar omdat ik al 5 maanden bezig was met afvallen (lees in update na de vakantie) en dat ikĀ ook puntjes hebĀ die ik niet goed heb gedaan en even een ā€œzonde tijdenā€ 2 maanden vakantie in Thailand met al die lekker dingen. Nu terug in Nederland pak ik mijn sixpack challenge weer op. Deze keer niet voor deĀ bikini tijd maarĀ om altijd een gezond en geweldig lichaam te houden. šŸ˜‰

Ā 

Sixpack challenge #1Sixpack challenge #1

Ā 

Het is vaker gelukt bij mijĀ om af te vallen met een combinatie van flink sporten en minder eten. Helaas ben ik ook net zo dom om daarna weer alles te vergeten en weer ā€œnormaalā€ te gaan eten en minder te sporten. Dan zie je het al aankomenā€¦..Het jojoĀ effect. En ieder jaar probeer ik die weer onder controle te krijgen.

Ik ben het zat en heb er genoeg van! Ā OkĆ©, ik ben niet dik, super dik. Wel de zwembandjes rond mijn buik die je alleen maar ziet als ik naak ben. De hangende slappe arm kipfilets het ziet er niet echt aantrekkelijk uit voor mijzelf. Goed, kleding verbergt heel veel, maar wat ik wil is ā€œlook goed nakedā€ niet alleen maar met kleding aan. Plus een gezond en sterk lichaam en geest ā€œof courseā€.

Ā 

Letā€™s tweet:

Rome is niet in een dag gebouwd en sixpack ook niet. šŸ˜‰ Klik om te Tweeten

Ā 

Dus ik ben nu langzamerhand mijn leven opnieuw aan het inrichten met zo clean mogelijk eten. Het lukt nog niet helemaal, maar ik bewandel de weg er naar toe, rustig en langzaam. Minder zout, vissaus, suiker en zogenaamd al die sausen.

Ā 

 Sixpack challenge #1. Sixpack challenge #1.

Ā 

Suiker, daar ben ik verslaafd aan. Geen suiker meer! Hij is niet goed voor je! Overal lees je er over. Ik weet het! Ik weet het, maar was het maar zo simpel! Mijn lichaam snakt naar suiker! Help!

Ik ben geen voedingscoach, sportcoach, alleen een vrouw die leergierig is om haarzelf naar de goede weg te leiden. Met regelmatig trainen, met een andere, gezonde manier van eten. Ik wil 52-53 kg bereiken (hetĀ getal isĀ niet echt hetĀ belangrijkste als hetĀ om een gezond lichaam gaat, toch wil ik het proberen ) en een Six pack, dat is mijn doel.

Gelukkig ben ik de laatste tijd strakker geworden. Mijn harde werk geeft de vruchten af. Daarom ga ik graag hier mijn eigen nieuwsgierigheid en mijn gezonde levensstijl af en toe met jullie delen. Dan zullen wij wel zien datĀ het mij geluktĀ is nog te doen is op mijn leeftijd. šŸ˜‰Ā Zonder persoonlijke trainer, maar wel door mijn eigen kracht plus mijnĀ vastberadenheid die ik in mijn hart draag. Opgeven, zal dat ook een optie zijn? Wij zullen het wel zien.

Hebben jullie zelf ook wat plannen en doelen op dit moment?

 Sixpack challenge #1. Sixpack challenge #1.